dr. Ráthonyi Gábor, orvosszakmai vezető

Dr. Ráthonyi Gábor vagyok, ortopéd-traumatológus szakorvos, gerincgyógyász specialista. Fontosnak tartom a népbetegségnek számító ízületi fájdalmak szakszerű kezelését, ami a helyes diagnózis felállításával, vagyis az alapos kivizsgálással kezdődik.

A megelőzés a leghatásosabb módszer az egyébként nehezen uralható krónikus ízületi fájdalom kialakulása vagy visszatérése ellen.

Nagyon fontosnak tartom, hogy a bizonyítottan egyik leghatásosabb mozgásterápia korszerű, egyénre szabott módon elérhető legyen Betegeink számára.  Ebben kiváló gyógytornász kollégáim segítenek.

A megelőzésben és kezelésben a nyugati orvoslás lehetőségei mellett, a külföldön már elismert és napi gyakorlatban is használt, alternatív és az újabb konzervatív kezelési módszerek ismerete és használata is szükséges.

A sebészeti beavatkozás, sajnálatos módon nem gyógyír minden problémára, sőt -egyes területeken- a hosszú távú operatív eredmények fokozott óvatosságra intenek. Azonban vannak olyan esetek, amikor nem szabad és érdemes halogatni egy indikált operációt.

Ha vizsgálatra kíván jelentkezni, kérem hívja a  +3618036464 számot 10-14h között hétköznap vagy jelenetkezzen ONLINE!

 

A lapon található információk tájékoztató jellegűek. Minden esetben konzultáljon kezelőorvosával!